AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara sinek yemek

Kahve falında kara sinek yemek

Kahve falında kara sinek yemek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara sinek yemek gördüyseniz:

  • Özel bir macera yaşamak istiyorsanız çekingen tarafınızı geri plana yollamalısınız.

Kahve falında kara sinek yemek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kara sinek yakalamak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında evin içinde kara sinek görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kara sinek görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında evde kara sinek görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında küçük kara sinekler görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına işarettir.

Kahve falında büyük kara sinek görmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara sinek toplamak kötülüklerden uzak kalacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir