AnaSayfa / Genel / Kahve falında paranın uçtuğunu görmek

Kahve falında paranın uçtuğunu görmek

Kahve falında paranın uçtuğunu görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, bir uzmana başvurulacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında paranın uçtuğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz ilişkilerinizde gerilime yol açabilir.

Kahve falında para uçtuğunu görmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında paranın uçtuğunu görmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ucu yanık para görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında uçan para görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, akıllı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında kağıt paranın uçtuğunu görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında ucu yırtık para görmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında iple uçtuğunu görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işarettir.

Kahve falında elindeki kuşun uçtuğunu görmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir