AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan eşya görmek

Kahve falında uçan eşya görmek

Kahve falında uçan eşya görmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, bahtının da çok parlak olacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, güzel günler yaşayacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçan eşya gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmek yerine, pratik uygulamalarda kendinizi ispat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında eşya uçurmak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, ele geçen kazancın azalacağına delalet eder.

Kahve falında uçan eşya görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, çok üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşyaların uçtuğunu görmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında saçının ucunu kesmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, içinin rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan evliya görmek bilgilerle donanacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ucu kırık makas görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine inanılır.

Kahve falında ev çatısının uçtuğunu görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında papağan uçurmak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir