AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan atlar görmek

Kahve falında uçan atlar görmek

Kahve falında uçan atlar görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisini çok yıpratacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında uçan atlar gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler uzlaşılması farklılıkları doğurabilir.

Kahve falında uçan siyah at görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalettir.

Kahve falında uçan kanatlı at görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz uçan at görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında atın uçtuğunu görmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı uçan at görmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, zor günlerde insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde uçan at görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan beyaz kanatlı at görmek huzur bulacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında uçan atlar görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir