AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın uçtuğunu görmek

Kahve falında atın uçtuğunu görmek

Kahve falında atın uçtuğunu görmek güzel ve doğru işler yapacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, giderileceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atın uçtuğunu gördüyseniz:

  • İlginizi çekebilecek organizasyonlara katılabilir, belli jest veya yardım arayışında olabilirsiniz.

Kahve falında atla uçtuğunu görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, ekmeğinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında atların uçtuğunu görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına delalettir.

Kahve falında uçan kanatlı beyaz at görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına delalettir.

Kahve falında uçan at görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz uçan at görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atın uçtuğunu görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçan beyaz kanatlı at görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine işaret eder.

Kahve falında uçan kanatlı at görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir