AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan kanatlı at görmek

Kahve falında uçan kanatlı at görmek

Kahve falında uçan kanatlı at görmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan kanatlı at gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise inişli çıkılı durumlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında uçan beyaz kanatlı at görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanatlı uçan at görmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçan kanatlı beyaz at görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında uçan kanatlı at görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına yorulur.

Kahve falında kanat takıp uçtuğunu görmek adımların çok iyi bir yol açacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanatlarla uçtuğunu görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine inanılır.

Kahve falında kanatsız uçtuğunu görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanatlanıp uçtuğunu görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir