AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş başvurusunda bulunduğunu görmek

Kahve falında iş başvurusunda bulunduğunu görmek

Kahve falında iş başvurusunda bulunduğunu görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, hatalı yollara gireceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük adımların atılacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine işarettir.

Kahve falında iş başvurusunda bulunduğunu gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerin, romantik gelişmelerin veya yeni aşkların ön plana çıktığı bir aya başlıyorsunuz.

Kahve falında iş başvurusunda bulunmak bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında iş başvurusunda bulunduğunu görmek kavgaların biteceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında başvuruda bulunmak yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında iş başvurusu yaptığını görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, saygının hiç eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iş başvurusu yapmak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, ömrünün de uzun olacağına alamet eder.

Kahve falında iş başvuru formu görmek makamının tehlikeye gireceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni iş başvurusu yapmak yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iş başvurusuna gitmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir