AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçakla uzaya gitmek

Kahve falında uçakla uzaya gitmek

Kahve falında uçakla uzaya gitmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında uçakla uzaya gitmek gördüyseniz:

  • Evinizi ya da işinizi terk etmeniz veya yer değişiklikleri yaşamanız olasıdır.

Kahve falında uçakla uzaya gitmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzay mekiğine binmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzaylılarla konuşmak zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında uzaylı istilası görmek maddi olarak güç kaybedeceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde uzaylı görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, kısmetin ve talihin açılacağına alamet eder.

Kahve falında uzaylılar tarafından kaçırıldığını görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında uzay boşluğunda uçmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, verimliliğinin artacağına işaret eder.

Kahve falında uzayan tırnak görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir