AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı koşarken görmek

Kahve falında babayı koşarken görmek

Kahve falında babayı koşarken görmek aile saadetinin artacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında babayı koşarken gördüyseniz:

  • Sizden gizli yürütülen işler açısından koruma altında olacaksınız.

Kahve falında babayı koşarken görmek büyük borçlara girmeyeceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı koşarken görmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine koşarak sarılmak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koşarak birini aramak hayata karşı cesaretini kıracağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete işaret etmektedir.

Kahve falında koşarak zıplamak maddi olarak kötü bir karara varılacağına, elinize para geçeceğine delalettir.

Kahve falında koşan görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, iyilik bulacağına alamet eder.

Kahve falında koşarken düştüğünü görmek helal ve bol rızka kavuşacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında peşinden koşan köpek görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir