AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak tutmak

Kahve falında uçak tutmak

Kahve falında uçak tutmak evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, daha iyi anlaşır olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında uçak tutmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri haber alamadığınız bir eski sevgiliniz yeniden ortaya çıkabilir.

Kahve falında uçağı tutmak helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında uçak tutmak edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, dertlerinin şifasını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havada uçaklar görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına inanılır.

Kahve falında kağıttan uçak yapmak uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanatsız uçak görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında ilk kez uçağa binmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına delalet eder.

Kahve falında uçak uçarken görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına delalettir.

Kahve falında uçak kazasından sağ kurtulmak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir