Kahve falında uçak seyretmek

Kahve falında uçak seyretmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, gözyaşı döküleceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına yorulur.

Kahve falında uçak seyretmek gördüyseniz:

  • Her durumda biraz masrafa girmeniz kaçınılmaz bibi görünüyor.

Kahve falında uçak seyretmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına inanılır.

Kahve falında göl seyretmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evden deniz seyretmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereden yağmur seyretmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında tepeden denizi seyretmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, başka kimselere de yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında pencereden kar seyretmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında dışarıyı seyretmek gittiği yolda yalnız kalacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten seyretmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir