AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak sahibi olmak

Kahve falında uçak sahibi olmak

Kahve falında uçak sahibi olmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, parasının ve canın güvende olacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçak sahibi olmak gördüyseniz:

  • Başta iş ilişkilerinizi çok iyi yönetmeniz gerekiyor.

Kahve falında uçak sahibi olmak maddi olarak zor bir döneme girileceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine alamet eder.

Kahve falında erkek organına sahip olmak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında bakkal sahibi olmak duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine işaret eder.

Kahve falında ikiz bebek sahibi olmak emellere ulaşılacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski ev sahibini görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru köpek sahibi olmak çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arsa sahibi olduğunu görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yerde para bulup sahibine vermek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir