AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak bileti vermek

Kahve falında uçak bileti vermek

Kahve falında uçak bileti vermek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kısmetli bir işe atılmaya, kırgınlık yaşanacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında uçak bileti vermek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların arkasından gitmeniz durumunda ilerleme şansını da bulabilirsiniz.

Kahve falında uçak bileti almaya çalışmak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçak biletini kaybetmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına yorulur.

Kahve falında uçak bileti görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalet eder.

Kahve falında uçak bilet almak ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalet eder.

Kahve falında uçak bileti vermek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında uçak bileti almak büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında uçak bileti aramak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına işaret eder.

Kahve falında uçak bileti kaybetmek güzel günler için çalışılacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir