AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak bileti görmek

Kahve falında uçak bileti görmek

Kahve falında uçak bileti görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, huzurunu yerine getireceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçak bileti gördüyseniz:

  • Hiçbir ard niyet olmayan durumları bile şüpheyle karşılama eğilimlerindesiniz.

Kahve falında uçak biletini kaybetmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçak bileti almak duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçak bilet almak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında uçak bileti vermek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında uçak bileti görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında uçak bileti aramak hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında uçak bileti almaya çalışmak Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçak bileti kaybetmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir