AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak bilet almak

Kahve falında uçak bilet almak

Kahve falında uçak bilet almak güzelleşeceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, kendi işinin patronu olunacağına, yaşamına bakacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında uçak bilet almak gördüyseniz:

  • İlk adımı atan siz olursanız durumunuzu garanti altına alabilirsiniz.

Kahve falında uçak bilet almak yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında uçak bileti aramak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında uçak bileti vermek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına delalettir.

Kahve falında uçak bileti görmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine işaret eder.

Kahve falında uçak bileti almaya çalışmak kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, işlerinin kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında uçak biletini kaybetmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçak bileti kaybetmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında uçak bileti almak aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir