AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçağın parçalandığını görmek

Kahve falında uçağın parçalandığını görmek

Kahve falında uçağın parçalandığını görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, galibiyetlerinin artacağına delalet eder.

Kahve falında uçağın parçalandığını gördüyseniz:

  • Ufak şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemeli, hayatı biraz daha hafife almalısınız.

Kahve falında uçak parçalandığını görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında uçak parçaları görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçağın parçalandığını görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında ayna parçaları görmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, hep dua edeceğine işarettir.

Kahve falında pırlantanın parçalandığını görmek borçlarının artacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında kırık cam parçası görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş parçası görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın parçalandığını görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir