AnaSayfa / Genel / Kahve falında takım yıldızı görmek

Kahve falında takım yıldızı görmek

Kahve falında takım yıldızı görmek fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, çok sevileceğine işaret eder.

Kahve falında takım yıldızı gördüyseniz:

  • Her şeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Kahve falında takım yıldızı görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında takım yıldızlarını görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında takım yıldızları görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız takımı görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük ayı takım yıldızı görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyükayı takım yıldızını görmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi takım elbiseli görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nevresim takımı vermek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir