AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç tane köpek görmek

Kahve falında üç tane köpek görmek

Kahve falında üç tane köpek görmek farklı iş kollarına ulaşacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, zahmet veren işlerin artacağına delalet eder.

Kahve falında üç tane köpek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında dört tane köpek görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, son model arabaya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında iki tane siyah köpek görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına delalet etmektedir.

Kahve falında üç tane köpek görmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane yavru köpek görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birkaç tane köpek görmek küslerin barışacağına, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane beyaz köpek görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, sorunların bir bir çözüleceğine delalettir.

Kahve falında iki tane köpek görmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında iki tane açık mezar görmek rütbenin yükseleceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir