AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane yavru köpek görmek

Kahve falında iki tane yavru köpek görmek

Kahve falında iki tane yavru köpek görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, adının yayılacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki tane yavru köpek gördüyseniz:

  • Kalbinizin sesini dinleyin.

Kahve falında iki tane yavru köpek görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında üç tane kedi yavrusu görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane yavru kedi görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında iki tane kedi yavrusu görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında dört tane köpek görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, onun istediği yoldan gideceğine rivayet eder.

Kahve falında birkaç tane köpek görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane köpek görmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında iki tane beyaz köpek görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir