AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört tane köpek görmek

Kahve falında dört tane köpek görmek

Kahve falında dört tane köpek görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında dört tane köpek gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında iki tane siyah köpek görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında iki tane beyaz köpek görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üç tane köpek görmek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki tane yavru köpek görmek üzüleceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dört tane köpek görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında birkaç tane köpek görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, tamamlanmadan kalacağına tabir olunur.

Kahve falında iki tane köpek görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane araba almak çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir