AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı camide görmek

Kahve falında babayı camide görmek

Kahve falında babayı camide görmek burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babayı camide gördüyseniz:

  • Problemli bir durum ya da açmaz kendi kendine düzelebilir.

Kahve falında babayı camide görmek endişelerinin son bulacağına, yüzünün her daim güleceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş babayı camide görmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında babasını camide görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında camide babasını görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işaret eder.

Kahve falında camide yemek görmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide birinin öldüğünü görmek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide görünmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında camide kuranı kerim okumak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, uykusuz geceler yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir