AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide babasını görmek

Kahve falında camide babasını görmek

Kahve falında camide babasını görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına işarettir.

Kahve falında camide babasını gördüyseniz:

  • Sizi veya yeteneklerinizi kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş babayı camide görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camide babasını görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına işarettir.

Kahve falında babayı camide görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına işarettir.

Kahve falında babasını camide görmek günden güne kazancının artacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski bir camide namaz kılmak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında camide namaz kılmak dua etmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine inanılır.

Kahve falında camide zina yapmak her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında camide hutbe okumak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir