AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide yemek görmek

Kahve falında camide yemek görmek

Kahve falında camide yemek görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, istemediği halde borçlanacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, kişinin başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide yemek gördüyseniz:

  • İstediğiniz ya da isteyebileceğiniz şey aslında mantıksız bile olsa onun için akla gelmedik çılgınlığı yapabilirsiniz.

Kahve falında camide yemek vermek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine işaret eder.

Kahve falında camide yemek görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, malının ve parasının da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide hurma yemek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında camide bir şeyler yemek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında camide meyve yemek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında camide helva yemek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine yorulur.

Kahve falında camide yemek yemek görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında camide şeker yemek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir