AnaSayfa / Genel / Kahve falında fıstık badem görmek

Kahve falında fıstık badem görmek

Kahve falında fıstık badem görmek sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fıstık badem gördüyseniz:

  • Gece gideceğiniz bir yerde karşıt cinsten birisi tepenizi attıracak, çekinmeden haddini bildirin.

Kahve falında badem fıstık görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında fıstık badem görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında badem fıstık yemek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında badem görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, sıkıntılarını atlatacağına yorulur.

Kahve falında badem satmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz badem şekeri yemek yapılan planların alt üst olacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalettir.

Kahve falında yerden badem toplamak işlerin çok iyi bir hale geleceğine, kasasının ağırlaşacağına delalettir.

Kahve falında fındık badem yemek pişman olacağı şeyler yapacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir