AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz tadı almak

Kahve falında tuz tadı almak

Kahve falında tuz tadı almak kaderinin yüzüne güleceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, yeni iş kollarına girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuz tadı almak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili uzun süredir elinizin değmediği işleri halletme fırsatı bulacaksınız.

Kahve falında tuz tadı almak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, insanların takdirine mazhar olacağına rivayet eder.

Kahve falında tat almak üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına delalettir.

Kahve falında ölüye tatli vermek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rakının tadına bakmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında içki tadı almak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında tattoo görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine alamet eder.

Kahve falında tatli biber görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, birçok işin birlikte yapılacağına delalet eder.

Kahve falında kan tadı almak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir