AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüysüz ördek görmek

Kahve falında tüysüz ördek görmek

Kahve falında tüysüz ördek görmek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tüysüz ördek gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile imkan dahilindedir.

Kahve falında tüysüz ördek görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah ördek görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında yaban ördeği yakalamak hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ördeğin uçtuğunu görmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına yorulur.

Kahve falında kızarmış ördek görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında ördek sürüsü görmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ördek yumurtası yemek attığı adımların boşa çıkacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında renkli ördek görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir