Kahve falında tüysüz olmak

Kahve falında tüysüz olmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, kısmetlerin artacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, eşi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında tüysüz olmak gördüyseniz:

  • Aklınızdakinin çok dışında, belli yaklaşımlarınızı tamamen değiştirmenize neden olabilecek bir çözüm veya seçenek yüzünü gösterebilir.

Kahve falında kendi tüyünü yolmak satışların düşeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında tüylü adam görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalettir.

Kahve falında kartal tüyü görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, hayat boyu çok sevileceğine delalet eder.

Kahve falında tüysüz civciv görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun tüylerini kesmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine inanılır.

Kahve falında pembe tüy görmek hayatının da zorlaşacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde tüy görmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında koltuk altı tüy görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir