Kahve falında tüylü kalem görmek

Kahve falında tüylü kalem görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, refah düzeyinin düşeceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, anne babayla ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tüylü kalem gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren aldatıcı kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında tüylü kalem görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına işarettir.

Kahve falında tüysüz keçi görmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine işarettir.

Kahve falında vücudundan tüy koparmak tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunda tüy koparmak büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tüy yastık görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine işarettir.

Kahve falında beyaz tüylü köpek görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tüylü halı görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında tüy yemek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir