Kahve falında tüylü ceket görmek

Kahve falında tüylü ceket görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, yeni bir sayfa açacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında tüylü ceket gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularda aksilikler veya sıkıntılar olabilir.

Kahve falında tüylü ceket görmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında bordo renk ceket giymek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ütüsüz ceket görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ceket satın almak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında ceket çıkarmak hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mor ceket görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına delalettir.

Kahve falında ceketini çaldırmak atılan adımların zarar vereceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi deri ceket görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir