AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette saç yıkamak

Kahve falında tuvalette saç yıkamak

Kahve falında tuvalette saç yıkamak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine yorulur.

Kahve falında tuvalette saç yıkamak gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar sorunsuz ilerleyen bazı iş ya da projelerde aksilikler yaşanırken, bir diğeri ivme kazanabilir.

Kahve falında tuvalette saç yıkamak sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında tuvalette kaka yıkamak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına delalettir.

Kahve falında suyla tuvalet yıkamak sıkıntılarından arınacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına tabir olunur.

Kahve falında hortumla tuvalet yıkamak gönlünce bir yaşam süreceğine, kavgaların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında boklu tuvalet yıkamak işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, iyi zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvaleti hortumla yıkamak evlerindeki huzurun artacağına, daha kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalette bulaşık yıkamak kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvaleti suyla yıkamak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir