AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete büyük abdest görmek

Kahve falında tuvalete büyük abdest görmek

Kahve falında tuvalete büyük abdest görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, saygısını toplayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, iyi halin geleceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalete büyük abdest gördüyseniz:

  • Evinizi, bazı gayrimenkullerinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konular hızlanıyor.

Kahve falında büyük abdest tuvalete yapmak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette başkasının büyük abdestini görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, parasını dikkatli harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette büyük abdest yaptığını görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına yorulur.

Kahve falında tuvalete büyük abdest yaptığını görmek konforundan da ödün vereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette büyük abdest bozmak tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette büyük abdest yapmak keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında büyük abdesti tuvalete yapmak iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına yorulur.

Kahve falında tuvalette büyük abdest görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir