AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette büyük abdest temizlemek

Kahve falında tuvalette büyük abdest temizlemek

Kahve falında tuvalette büyük abdest temizlemek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, kariyerinde atılım yapacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, hastalıklarının düzeleceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette büyük abdest temizlemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin anlattığı gerçeklikten uzak hikayeleri dinlemek zorunda kalabilir veya hayalci ya da yanıltıcı fikir veya planlarını çürütmekle vakit kaybedebilirsiniz.

Kahve falında tuvalette büyük abdest temizlemek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, yanlış işler yapacağına delalettir.

Kahve falında büyük abdesti temizlemek daima ona hürmet göstereceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında büyük abdest yapıp temizlemek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına alamet eder.

Kahve falında büyük abdest temizlediğini görmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, iyi geçim halinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında büyük abdestini yapmak ve temizlemek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdest yapmak ve temizlemek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının büyük abdestini temizlemek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdest yapmak temizlemek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, kendi işini kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir