AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvaletin kirli olduğunu görmek

Kahve falında tuvaletin kirli olduğunu görmek

Kahve falında tuvaletin kirli olduğunu görmek zayıflayacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine işaret eder.

Kahve falında tuvaletin kirli olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli planlarınızın üzerinden geçmenizi veya bazı değişiklikler yapmanızı isteyebilirler.

Kahve falında kirli bir tuvalet görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına işarettir.

Kahve falında kirli tuvalete gitmek kazancın düşeceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına delalettir.

Kahve falında tuvaleti kirli görmek övgü dolu sözler işiteceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok kirli tuvalet görmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli tuvalete girmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli tuvalet temizlemek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kirli tuvaleti temizlemek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına yorulur.

Kahve falında tuvaletin kirli olduğunu görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir