AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvaleti kirli görmek

Kahve falında tuvaleti kirli görmek

Kahve falında tuvaleti kirli görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında tuvaleti kirli gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortaya atılarak aslında almak istemediğiniz riskler alabilir ya da ileride pişman olacağınız adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında tuvaleti kirli görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli tuvalete girmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli bir tuvalet görmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine delalet eder.

Kahve falında tuvaletin kirli olduğunu görmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli tuvaleti temizlemek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, beklenmedik kapıların açılmasına rivayet eder.

Kahve falında kirli tuvalete gitmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına yorulur.

Kahve falında çok kirli tuvalet görmek rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında kirli tuvalet temizlemek yaşanan sorunların sona ereceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir