AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli tuvalet temizlemek

Kahve falında kirli tuvalet temizlemek

Kahve falında kirli tuvalet temizlemek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, makamının yükseleceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli tuvalet temizlemek gördüyseniz:

  • Mali yönden ani iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kirli tuvalet temizlemek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli tuvaleti temizlemek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, çok rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli mutfak temizlemek ortalığın karışacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli su temizlemek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, her daim Allah yolunda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinin kirini temizlemek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına yorulur.

Kahve falında kirli bir yeri temizlemek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli bir evi temizlemek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kirli havuzu temizlemek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir