AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete fare görmek

Kahve falında tuvalete fare görmek

Kahve falında tuvalete fare görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalete fare gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Kahve falında fareyi tuvalette görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında tuvalete fare görmek kazançlı adımlar atılacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette fare görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvaletten fare çıktığını görmek hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvaletin içinde fare görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına delalettir.

Kahve falında tuvalette fare öldürmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalet deliğinde fare görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalete su dökmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir