AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi tuvalette görmek

Kahve falında fareyi tuvalette görmek

Kahve falında fareyi tuvalette görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, bilgi sahibi olacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fareyi tuvalette gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla iltimasa sahipsiniz.

Kahve falında tuvaletten fare çıktığını görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, insanlarla arasının iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında fareyi tuvalette görmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğinde fare görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvaletin içinde fare görmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalette fare görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette fare öldürmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, rızkının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete fare görmek sevindirici haberler alınacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında ekmekle tuvalete girmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir