AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette fare görmek

Kahve falında tuvalette fare görmek

Kahve falında tuvalette fare görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalette fare gördüyseniz:

  • Kendi çevrenizde aşırı popülarite kazanmanız olasıdır.

Kahve falında tuvaletten fare çıktığını görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğinde fare görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, birlikte bazı işler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında tuvaletin içinde fare görmek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına işaret eder.

Kahve falında fareyi tuvalette görmek rızkın genişleyeceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işarettir.

Kahve falında tuvalette fare öldürmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalete fare görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, kötü yollara gireceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalette fare görmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalette yılan görmek aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir