AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet taşmasını görmek

Kahve falında tuvalet taşmasını görmek

Kahve falında tuvalet taşmasını görmek patron koltuğuna geçeceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalet taşmasını gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden kaçınmalısınız.

Kahve falında tuvalet taşı görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tuvalet taşmasını görmek her zaman çok üzgün olacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tuvaletlerin taştığını görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvaleti taşmış görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına işaret eder.

Kahve falında taşan tuvaleti temizlemek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına inanılır.

Kahve falında tuvalet taşması görmek mal ve mülk sahibi olacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tuvaletin taşması görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz tuvalet taşı görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir