AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet taşı görmek

Kahve falında tuvalet taşı görmek

Kahve falında tuvalet taşı görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, borçların sonlandırılacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalet taşı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işlerinize karışmasını veya size sözle müdahale etmesini engelleyebilirsiniz.

Kahve falında beyaz tuvalet taşı görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalet taşı görmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalete taş atmak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına delalettir.

Kahve falında temiz tuvalet taşı görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına yorulur.

Kahve falında tuvaletin taşması görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, meşakkate düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalet taşını görmek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalet taşı temizlemek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında taş tuvalet görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir