AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvaletlerin taştığını görmek

Kahve falında tuvaletlerin taştığını görmek

Kahve falında tuvaletlerin taştığını görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvaletlerin taştığını gördüyseniz:

  • Belli konularda gereken yardımı veya desteği alamıyorsanız, hedef, iş veya amaçlarınızı gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında tuvalete taş atmak atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında temiz tuvalet taşı görmek elinin darda kalmayacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvaletin bokla taştıgını görmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvaleti taşmış görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında taşan tuvaleti temizlemek huzur ve saadet bulacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet eder.

Kahve falında evin tuvaletinin taştığını görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalet taşması görmek dileklerinin kabul olacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına yorulur.

Kahve falında tuvalet taşının kırıldığını görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir