AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet taşını görmek

Kahve falında tuvalet taşını görmek

Kahve falında tuvalet taşını görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, esenliği bulacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalet taşını gördüyseniz:

  • Kendinizi ne kadar buna hazırlarsanız o kadar da üzüntünüz hafifler.

Kahve falında tuvalet taşması görmek elinin bolluk göreceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Kahve falında tuvalet taşını görmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine inanılır.

Kahve falında yeni tuvalet taşı görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet taşmasını görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz tuvalet taşı görmek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalete taş atmak düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalet taşı temizlemek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, hayatının yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında tuvaleti taşmış görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir