AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet giymek

Kahve falında tuvalet giymek

Kahve falında tuvalet giymek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, mal kayıpları da yaşayacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalet giymek gördüyseniz:

  • Sansınızı iyi kullanın.

Kahve falında yeşil tuvalet giymek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bordo tuvalet giymek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında uzun tuvalet giymek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor tuvalet giymek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında lacivert tuvalet giymek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında nişan tuvaleti giymek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sermayesini riske etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tuvalet giymek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı tuvalet giymek işlerin de yolunda gideceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir