AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tuvalet giymek

Kahve falında yeşil tuvalet giymek

Kahve falında yeşil tuvalet giymek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, tatsızlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil tuvalet giymek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmaktan çekinmemelisiniz.

Kahve falında yeşil tuvalet giymek başarılarının bir ömür süreceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında nişan tuvaleti giymek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına inanılır.

Kahve falında tuvalet giydiğini görmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı tuvalet giymek sevdiği kişileri de yanına alacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi tuvalet giymek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette giymek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına yorulur.

Kahve falında mor tuvalet giymek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında lacivert tuvalet giymek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir