AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağ çapalamak

Kahve falında bağ çapalamak

Kahve falında bağ çapalamak elindekilerinin kıymetini bileceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine alamet eder.

Kahve falında bağ çapalamak gördüyseniz:

  • Sizden hiç beklenmeyen davranışlar sergileyerek çevrenizi hayretler içinde bırakabilirsiniz.Yeteneklerinizi sergilemeniz için birçok fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında bağ çapalamak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, sahip olacağı malın faazlalığına delalettir.

Kahve falında toprak çapalamak herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bostan çapalamak kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağı çapalamak hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, önemli atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında tarla çapalamak yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına delalettir.

Kahve falında sebze çapalamak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine delalettir.

Kahve falında ağaç dibi çapalamak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına alamet eder.

Kahve falında bahçeyi çapalamak makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir