AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot çapalamak

Kahve falında ot çapalamak

Kahve falında ot çapalamak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, amacına nail olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına işarettir.

Kahve falında ot çapalamak gördüyseniz:

  • Bazı konuların aciliyeti veya önemi konusunda ikna etmek ya da uyarmak istediğiniz kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında ot çapalamak yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bostan çapalamak kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına işarettir.

Kahve falında toprak çapalamak sıkıntı ile geçimini sağlamaya, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar çapalamak fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine yorulur.

Kahve falında bahçe çapalamak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına yorulur.

Kahve falında bağ çapalamak fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına delalettir.

Kahve falında domates çapalamak çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç dibi çapalamak hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir