AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağı çapalamak

Kahve falında toprağı çapalamak

Kahve falında toprağı çapalamak kötü ve zor günler yaşayacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında toprağı çapalamak gördüyseniz:

  • Parasal olduğu kadar duygusal açılardan da şanlısınız.

Kahve falında toprağı çapalamak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı işaret etmektedir.

Kahve falında toprak çapalamak de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, parasını ve işini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında bahçe çapalamak bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında mezar çapalamak çıkmaza düşeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında ağaç dibi çapalamak beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine rivayet eder.

Kahve falında tarla çapalamak işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında bostan çapalamak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında sebze çapalamak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir