AnaSayfa / Genel / Kahve falında tutsak olduğunu görmek

Kahve falında tutsak olduğunu görmek

Kahve falında tutsak olduğunu görmek refaha erişileceğine, markasını duyuracağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına delalet eder.

Kahve falında tutsak olduğunu gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde sezgileriniz ne diyorsa o şekilde ilerlemelisiniz.

Kahve falında tutsak görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında bir yerde tutsak olmak hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında tutsak alınmak rakibine karşı galibiyet kazanacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında tutsak edilmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında tutsak kalmak ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tutsak olmak sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tutsak olduğunu görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tutsak tutulmak büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, bazı iş birlikleri yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir