AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerde tutsak olmak

Kahve falında bir yerde tutsak olmak

Kahve falında bir yerde tutsak olmak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir yerde tutsak olmak gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında bir yerde tutsak olmak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tutsak birini görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında tutsak görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tutsak olduğunu görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tutsak kalmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tutsak tutulmak elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, parasını dikkatli harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında tutsak edildiğini görmek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tutsak edilmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir