AnaSayfa / Genel / Kahve falında tutsak kalmak

Kahve falında tutsak kalmak

Kahve falında tutsak kalmak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, çirkin amellere yorulmaktadır.

Kahve falında tutsak kalmak gördüyseniz:

  • Herkesin belli konularda aynı şapka altında toplanmasını bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında tutsak kalmak geç de olsa huzura erileceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tutsak olduğunu görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, moralinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında tutsak alınmak kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tutsak olmak eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine alamet eder.

Kahve falında tutsak edildiğini görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına işarettir.

Kahve falında tutsak birini görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına delalettir.

Kahve falında bir yerde tutsak olmak temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında tutsak edilmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir